Η Ουρολογία είναι μία από τις ιατρικές ειδικότητες που έχουν επωφεληθεί σημαντικά από όλες τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας. Αυτό επέτρεψε την ελαχιστοποίηση της μετεγχειρητικής νοσηρότητας και την βελτιστοποίηση του χειρουργικού αποτελέσματος.

 

Η Ρομποτική Χειρουργική έχει γίνει πλέον η πρώτη θεραπευτική επιλογή σε ασθενείς με καρκίνο του Ουροποιητικού, με τις περισσότερες ουρολογικές επεμβάσεις να μπορούν να γίνουν ρομποτικά. Με την υπεροχή της μεθόδου, οι επώδυνες νοσηλείες πολλών ημερών και οι αιματηρές επεμβάσεις αποτελούν πλέον παρελθόν.

 

Τα Εύκαμπτα Ενδοσκόπια σε συνδυασμό με τη χρήση Laser, μας επιτρέπουν να αντιμετωπίσουμε την λιθίαση του ουροποιητικού χωρίς τομή και πολυήμερες νοσηλείες. Επίσης, η αντιμετώπιση της καλοήθους υπερπλασίας του προστάτη γίνεται πλέον με τη χρήση τεχνολογίας Plasma (TURis) ή με τη χρήση Laser (HoLEP/ThuLEP) με ελάχιστη απώλεια αίματος αλλά και άμεσα αποτελέσματα. 

 

Αναλαμβάνουμε όλες τις Ενδοσκοπικές, Ρομποτικές, Λαπαροσκοπικές και ανοιχτές Επεμβάσεις. Συνεργαζόμαστε με την Βιοκλινική Αθηνών, το Ιατρικό Ψυχικού και το Metropolitan General, κλινικές στις οποίες έχουμε επιλέξει μια ομάδα αξιόλογων συνεργατών με σκοπό την ολιστική αντιμετώπιση του ασθενούς.

Παρακάτω, μπορείτε να διαβάσετε μερικές πληροφορίες που έχουμε ετοιμάσει, για τις πιο συχνές επεμβάσεις της Ουρολογίας και της Ανδρολογίας: