Κωνσταντίνος Πικραμένος, MD PhD
Ρομποτική Χειρουργική, Χειρουργός Ουρολόγος – Ανδρολόγος

Ο Δρ. Κωνσταντίνος Πικραμένος γεννήθηκε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Καρόλου της Πράγας και ολοκλήρωσε την ειδίκευση του στη Χειρουργική Ουρολογία, στην Β’ Πανεπιστημιακή Ουρολογική Κλινική του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Συνέχισε την εκπαίδευσή του στην Πανεπιστημιακή Ουρολογική κλινική του University College London, στο University College London Hospital του Λονδίνου και στην Πανεπιστημιακή Ουρολογική Κλινική του University of Warwick, στο University Hospital Coventry & Warwickshire. Εκεί εξειδικεύτηκε στην Ρομποτική Χειρουργική του Ανώτερου Ουροποιητικού και της Πυέλου. Έχει ανακηρυχθεί Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών, Senior Robotic Fellow από το University Hospital Coventry & Warwickshire και Honorary Robotic Fellow από το University College London Hospital. Αφού επέστρεψε στην Ελλάδα, δραστηριοποιείται στον Ιδιωτικό Τομέα.

Διαβάστε Περισσότερα

Διονύσιος Πικραμένος, MD PhD
Διευθυντής, Χειρουργός Ουρολόγος – Ανδρολόγος

Ο Δρ. Διονύσης Πικραμένος γεννήθηκε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και ολοκλήρωσε την ειδίκευση του στη Χειρουργική Ουρολογία, στην Β’ Πανεπιστημιακή Ουρολογική Κλινική του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών. Συνέχισε την εκπαίδευση του στην Ουρολογική κλινική του King’s College London, στο Guy’s Hospital και στο Institute of Urology του Λονδίνου. Εκεί εξειδικεύτηκε στην Ενδοουρολογία, στην Επανορθωτική Χειρουργική και στην Ογκολογία του Ουροποιητικού. Έχει ανακηρυχθεί Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών, Honorary Fellow από το Guy’s Hospital και Honorary Lecturer από το King’s College London. Αφού επέστρεψε στην Ελλάδα, δραστηριοποιείται ως Διευθυντής Ουρολόγος στον Ιδιωτικό Τομέα.

Διαβάστε Περισσότερα

Αναισθησιολόγοι

Χρήστος Κίτσιος, MD
τ. Αν. Διευθυντής Αναισθησιολόγος, τ. Γενικός Αρχίατρος Πολεμικής Αεροπορίας

Ο κ. Χρήστος Κίτσιος γεννήθηκε στην Κοζάνη και αποφοίτησε από την Στρατιωτική Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης. Ειδικεύτηκε στην Αναισθησιολογία στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας και ολοκλήρωσε την ειδίκευσή του στην Αναισθησιολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών “Λαϊκό”. Στην συνέχεια μετεκπαιδεύτηκε στο Εθνικό Κέντρο Αεροπορικής Ιατρικής της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας, όπου έλαβε εκπαίδευση σε Θάλαμο Χαμηλής Πίεσης, στην Αεροδιαστημική Ιατρική, στην Καταδυτική Ιατρική και στην Υπερβαρική Ιατρική. Ακόμα, απέκτησε την πιστοποίηση Advance Trauma Life Support (ATLS) και την πιστοποίηση της Βρετανικής Χειρουργικής Εταιρίας ως Ειδικός Αναισθησιολόγος σε επεμβάσεις Παχυσαρκίας. Μετά από πολυετή πορεία ως αν. Διευθυντής Αναισθησιολογικού Τμήματος του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας και Γενικός Αρχίατρος Πολεμικής Αεροπορίας, δραστηριοποιείται στον Ιδιωτικό Τομέα ως Αναισθησιολόγος.

Μάρκος Νικάκης, MD
Αναισθησιολόγος

Ο κ. Μάρκος Νικάκης γεννήθηκε στην Φρανκφούρτη της Γερμανίας και αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή Βελιγραδίου. Αφού επέστρεψε στην Ελλάδα, ολοκλήρωσε την υπηρεσία υπαίθρου στο Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας και ειδικεύτηκε στην Αναισθησιολογία στο Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου και στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών “Ερυθρός Σταυρός”. Ολοκλήρωσε την ειδίκευση του στην Αναισθησιολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών “Ιπποκράτειο”. Έχει λάβει μέρος σε πολυάριθμα σεμινάρια Ανάνηψης, Υποστήριξης της Ζωής και Χρόνιου Πόνου.  Δραστηριοποιείται στον Ιδιωτικό Τομέα ως Αναισθησιολόγος και ως ιατρός Μονάδας Εντατικής Θεραπείας.

Γραμματεία

Αλίκη Γκολιά, BSc

Η Αλίκη Γκολιά γεννήθηκε στο Τορόντο του Καναδά. Αποφοίτησε από το τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οικονομίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, με κατεύθυνση στο Marketing. Υπήρξε μέλος της ομάδας του Παναθλητικού Ομίλου Αγίου Θωμά, στην Β’ Κατηγορία Καλαθοσφαίρισης Θηλέων. Επίσης, είναι εθελόντρια με συμμετοχή σε διάφορες φιλανθρωπικές οργανώσεις αλλά και στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς αγώνες στην Αθήνα το 2004. Τέλος, συμμετέχει κάθε χρόνο στον Μαραθώνιο Αθηνών αλλά και σε άλλους αγώνες δρόμου, στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό. Τον Μάιο του 2023, κατέκτησε την πρώτη θέση στον αγώνα 5 χιλιομέτρων στο Βραχάτι, Κορινθίας.